Accommodatie

De Beddestee kent een tweetal verschillende kamer soorten. De Luxe kamers I en II zijn voorzien van moderne boxspring bedden, eigen stort douche en toilet. De luxe kamers I en II hebben een eigen  toegang naar het mooie terras, alwaar een zitje en parasol klaarstaat om lekker buiten te genieten van de mooie natuur. Tevens beschikken alle kamers over een tv met digitale kwaliteit. Wifi is een standaard voor de mensen met hun eigen laptop of smartphone.  Alle kamers kunnen gebruik maken van de centraal opgestelde waterkoker of koffiezet apparaat. Koffie, thee, eigen gebakken cake en dagelijks vers fruit is bij de kamerprijs in begrepen.

De luxe kamer III is op de eerste verdieping gevestigd en hebben een toilet en stortdouche op de overloop. luxe kamer III heeft een extra lounge kamer ter beschikking. Alle kamers hebben de mogelijkheid om een één extra bed bij te laten plaatsen voor een van de kinderen of zelfs een campingbedje behoort tot de huur mogelijkheden. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd met daarbij natuurlijk het echte verse brood van de lokale bakker, naast een scharrel ei uit eigen kippenren. Een glas jus d’orange, koffie en thee mogen niet ontbreken. Als u nu besluit om bijvoorbeeld een dagje te gaan fietsen en u wenst een lunch pakket, zeg het ons en deze zal tijdens het ontbijt mee worden geleverd.  Alle kamers in De Beddestee zijn NIET roker kamers en er worden standaard geen huisdieren toegestaan. 

Naast het terras kunt u ook als het wat frisser is plaats nemen in de hooimijt/prieel. Aldaar staat een lekkere lounge bank met uitzicht op de eigen boomgaard. Uiteraard is er free wifi, digitale tv en een straal kachel aanwezig.

Reserveer nu!